Hvad gør udlejer, hvis lejer vil bytte bolig?
Lejelovens § 161 giver lejere en betinget ret til boligbytte, men udlejere kan afvise ved bl.a. manglende treårig beboelse, overbelægning eller rimelig grund. Ved bytte ophører de gamle lejekontrakter, og leje samt depositum fastsættes på ny. Særlige frister gælder ved modernisering.